Username *
Password *
Remember Me

Desigualovi prepoznatljivi krugovi i ostali motivi u jarkim bojama sada se kod nas mogu nabaviti i u obliku proizvoda za uređenje doma: u Lesnini ćete naći njihove stolnjake, pregače, dekorativni jastučići, tepihe za kupaonicu, prekrivače, ručnike, posteljinu… Ovakvi su komadi idealni za malo osvježiti prostor, dići atmosferu, krase ih jarke boje i atraktivni motivi, koji će se vrlo lako uklopiti u neki minimalistički stan, a imate li zidove i namještaj u boji, predlažemo da kombinirate ovakve detalje upravo po tim nijansama.

Lesnina desigual living H 2 negro cr

Poznatu modnu marku osmislio je švicarac Thomas Meyer 1984. godine u Barceloni želeći stvoriti drugačiji stil koji će se izdvajati iz mase. U tome je uspio, jer danas je Desigual stvorio gotovo vlastiti stil kombiniranja jarkih boja i uzoraka. U modnim su kolelcijama poznati po kolaž kreacijama, a ista se tehnika pojavljuje i u dizajnu za dom.

Ovih dana Lesnina nudi i promotivni popust od 15% na sve proizvode brenda Desigual, koji vrijedi do 31.10.2014.

Lesnina desigual living H 3 crLesnina desigual living H 7 crLesnina desigual living H 13 crLesnina desigual living V 10Lesnina desigual living V 14Lesnina desigual living V 15