Username *
Password *
Remember Me

Samo sport i akcija - poručuje Alexander Wang novom H&M kolekcijom, u kojoj modeli izgledaju kao da su u gužvi, taman između dva treninga. Surfanje, trčanje, teretana, kickboxing, hokej, baseball… Ona ih zna sve.

alexander-wang-hm-lookbook-photos08 cr

No, ipak ovdje nije riječ o sportskoj odjeći, već samo inspiraciji (za sport ipak treba nabaviti prave stvari), Wang je radeći pret-a-porter debelo zagrebao u sport i nudi neopren kao glavni element, a poigrava se fantastičnim volumenom koji vidimo na jaknama. Naglašen im je struk, široka ramena, pa osim što predstavlja jednu aktivnu ženu, Wang ovdje ističe i njezinu moć (visoka su, široka ramena uvijek bila pojam moći, sjetimo se na primjer osamdesetih i ženskih sakoa). Sličan je slučaj s hlačama: lagano su široke, kožne, sjajne. One uske pak imaju pojačanja - podsjećaju na tajice za teretanu ili motorističke hlače.Haljine sugeriraju body-con kroj, također definiran elastičnim trakama. 

alexander-wang-hm-lookbook-photos04 cr

Modni dodaci nadopunili su cijelu ovu priču: naravno ruksaci, torbe, natikače koje izgledaju kao za bazen, zatim visoke vunene kape koje pak podsjećaju na kape za kupanje… Brojne su tu insinuacije na sport, koje će vjerojatno aktivirati brojne obožavateljice A. Wanga... A to je kod nas, u centru Cvjetni, 6. studenog!

alexander-wang-hm-lookbook-photos05 cr

alexander-wang-hm-lookbook-photos03 cr

alexander-wang-hm-lookbook-photos06 cralexander-wang-hm-lookbook-photos07 cralexander-wang-hm-lookbook-photos09 cralexander-wang-hm-lookbook-photos12 cralexander-wang-hm-lookbook-photos13 cralexander-wang-hm-lookbook-photos15 cr