Jean Paul Gaultier stigao u Lindex!

  Od danas se na policama Lindexa u zagrebačkom shopping centru Point nalazi kolekcija jednog od najutjecajnijih dizajnera novijeg doba - Jean Paul Gaultier donosi nam idejna rješenja u znaku tattoo motiva i navy pruga! Autor koji se nedavno oprostio s pret-a-porterom, te će se posvetiti isključivo Visokoj modi, možda će se upustiti u sličnu suradnju još koji put, no činjenica da je ovo jedna od onih kolekcija koje ćemo pamtiti.

  lindex point 55


  Krojevi su skladni, donose opcije za žene i djecu, a najatraktivniji komadi imaju njegove prepoznatljive tetovaža-uzorke koje Gaultier obožava od ranih dana bavljenja dizajnom. Naime, činjenica je da su mu ove divne crtarije kroz godine postale zaštitni znak, baš kao i mornarske pruge koje često i sam nosi. Jean Paul Gaultier jedan je od onih koji uvijek nekako izazivaju, pomiču granice, komični su, imaju humora… Zato je dobro da surađuje s high-street brendovima, trebao bi češće!
  Osim što će oduševiti ljubitelje mode, kolekcija je globalno posvećena partnerstvu s Fondacijom za borbu protiv raka dojke. U Hrvatskoj će tako 10% cijene svakog prodanog komada biti donirano udruzi SVE za NJU! za podršku u borbi protiv raka dojke.

  lindex point 2

  lindex JPG

  lindex JPG2

  lindex JPG3

   

  lindex point 66