Username *
Password *
Remember Me

Prvo je pripremljen mega vip party u Laubi, da bi se sljedeći dan ekipa uputila na otvorenje velikog dućana u Arena centru: Zagreb je prošli vikend postao bogatiji za ponudu jednog od najpopularnijeg svjetskog high-street brenda Reserved koji nudi styling od glave do pete za žene, muškarce i djecu. Na tulumu u Laubi, gdje su se našle naše brojne zvijezde kao i ljubitelji ovog brenda, nastupili su Sara Renar, Detour i DJ Rea, a litrama šampanjca i dobrom zabavom obilježena je dobrodošlica novim kreacijama koje se ističu po povoljnim cijenama i trendovskim krojevima.

Sara Renar u odjeci Reserved
Sara Renar @ Lauba

Subotu je također obilježio Reserved: otvorenjem u Arena centru, gdje je jedna od zvijezda bila i Iva Balaban i njezin styling corner u kojemu je ona posjetiteljima predlagala idealne kombinacije. Među prvim kupcima našle su se poznate ljubiteljice mode kao što su Larisa Navojec, Iva Šulentić, Ana Begić Tahiri, Andrea Andrassy, Iris Androšević Pinjuh i Jana Fabijanić koje su jedva dočekale otvorenje ovog popularnog mjesta. Iva Šulentić ujedno je vodila program otvorenja dućana, dok su brojni gosti uživali u kupovini s 20 % popusta. Ovime je Arena centar podigao ljestvicu ponude jer su osim Reserved dućana, u neposrednoj blizini otvorena i druga prodajna mjesta tvrtke LPP, kao što su Sinsay i Mohito.

 

RESERVED DETOUR
Detour nastup @ Lauba


No, kao vodeći brand LPP kompanije, Reserved ima više od 500 dućana u istočnoj i centralnoj Europi i smatra se vodećim lancem modnih trgovina. U planu su i trgovine u svakom velikom gradu u Njemačkoj i u europskim metropolama poput Londona, Pariza i Milana, dok se, nakon Zagreba, više trgovina u Hrvatskoj planira otvoriti kroz sljedeće godine.
LPP S.A. je globalna tvrtka s više od 1.600 trgovina modnih brendova: Reserved, Cropp, Mohito, House i Sinsay. U 2013. prodali su više od 70 milijuna komada odjeće, a prihodi od prodaje prelaze više od jedne milijarde.

 

RESERVED KRISTINA IVA IRIS
Kristina Bradač, Iva Balaban i Iris Androšević Pinjuh

RESERVED BRINETE
Dina Corić Bosnar, Marija Bišćan i Iva Marić s prijateljicama

RESERVED DJ REA
DJ Rea

RESERVED ANITA DUJIC PARTZ
Anita Dujić

RESERVED IVA MIRJANA TEA
Iva Šulentić, Marijana Mikulec i Tea Blažević

RESERVED IVA SULENTIC
Iva Šulentić

RESERVED JANA FABIJANIC
Jana Fabijanić

RESERVED LARISA
Larisa Navojec

RESERVED NEVENA
Nevena Rendeli

RES STYLING ZONA S IVOM
Dvije Ive i jedna od obožavateljica high-street kombinacija