Username *
Password *
Remember Me

Nike kolekciju za proljeće 2015. predstavile su neki dan vodeće svjetske sportašice i zlatne olimpijke Shelly-Ann Fraser-Pryce, Allyson Felix, Sanya Richards-Ross i Adelina Sotnikova, dvostruka pobjednica teniskog Grand Slama Li Na te košarkaška zvijezda Skylar Diggins.

Nike-Womens-Group-Just-Do-It original cr


U sklopu proljetno-ljetne sezone Nike je ostvario i novu dizajnersku suradnju: spojivši sjajnog brazilskog dizajnera Pedra Lourenca i slavnu manekenku poznatu po ljubavi prema aktivnom životu, Karlie Kloss, lansirana je ekskluzivna kolekcija - Nike x Pedro Lourenço. - Kao inspiracija za novu kolekciju poslužio je rastući trend koji spaja luksuz i sportsku opremu, a rezultat ima zadatak pojačati samopouzdanje žena i pomoći im prilikom postizanja ciljeva kroz treniranje - objavio je Nike.

Nike x Pedro Lourenco 6 original cr


Pedro Lourenço dizajnirao je kolekciju s ciljem da se njeni atraktivni komadi presele iz sportskih dvorana na ulice. Stoga su glavna obilježja kolekcije poigravanje različitim proporcijama i slojevitost. Nike x Pedro Lourenço kolekcija uključuje tri kombinacije i dva para tensica koji stvaraju stil istovremeno funkcionalan i atraktivan - kako za dvoranu, tako i za šetnju gradom ili odlazak na kavu.
Nike x Pedro Lourenço kolekcija bit će u prodaji od 13. studenog u najvećim europskim i svjetskim metropolama, kao i na nike.com/nikelab.

Nike-Women-Flyknit-Display original cr

Nike-Women-Tights original cr

Nike x Pedro Lourenco 1 original

Nike x Pedro Lourenco 2 original

Nike x Pedro Lourenco 3 original

Nike x Pedro Lourenco 4 original cr

Nike x Pedro Lourenco 5 original cr

Nike x Pedro Lourenco 7 original cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location