Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački salon Anel održat će promociju svoje nove usluge Anel La Femme makeover koja uključuje šišanje, bojanje kose, make-up i stilističko savjetovanje, u petak, 31. listopada 2014. u 17 sati, u Supefcaffeu, Preobraženska 3, Zagreb. Promocija se nastavlja na Halloween party, uz dance hitove i scary zabavu! Lice Anel La Femme promocije je mlada kazališna glumica Petra Vukelić.

 anel petra vukelic
Lijepa kazališna glumica Petra Vukelić lice je Anel La Femme promocije i usluge (foto Ivana Benčić)


Svi zainteresirani moći će u sklopu promocije od 17 sati iskoristiti besplatno šminkanje i stiliziranje kose (u obzir dolaze i Halloween varijante), a nakon toga kreće luda zabava na partyju jednog od najposjećenijih klubova u gradu - Supercaffea.

 

accessorize 61172310863869 cr
Promocija nove Anel La Femme usluge počinje u 17 sati, a nastavlja se u sklopu Halloween partyja... koju masku izabrati? Iskoristite besplatno šminkanje po želji, taman prije tuluma! (foto: Accessorize, prshots)


- Naše klijentice sve češće traže kompletnu uslugu ne samo bojanja i stiliziranja kose, već i šminkanja – ističe Ana Kuštre, vlasnica salona Anel - stoga smo odlučili s našim iskusnim i stručnim suradnicima osmisliti ponudu koja će se bazirati na dnevnom i večernjem stilu. Nudimo više varijanti makeovera, od klasičnog, preko romantičnog i ženstvenog, do teatralnog i glamuroznog. Tom prilikom klijentice mogu dobiti i mini edukaciju kako se same mogu jednostavno našminkati, prikriti sitne nedostatke i slično. Termin se dogovara po želji, a na promociji ćemo poklanjati i flyere s prigodnim popustima. Moto salona Anel su nosive, no ipak malo posebne frizure koje je lako održavati, jer sve više žena inzistira na prirodnoj ljepoti i jednostavnosti, a u svemu tome najvažnije su dobre tehnike šišanja. Ove sezone moderna je prirodnost, no za Halloween party, koji će se održati u sklopu naše Anel La Femme promocije, sve ćemo zainteresirane besplatno šminkati i frizirati, kako bi zabava bila još bolja! - .
Zagrebački salon Anel smješten je na Črnomercu, u ulici Bračunova 22.

 

Wilko 647414208376391

Wilko / prshots

 

internacionale 1271961909675091 cr
Internacionale / prshots

 

Wilko 6474572597058

Wilko / prshots

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location