Username *
Password *
Remember Me

Ove nedjelje, 2. studenog, u Ledenu dvoranu zagrebačkog Doma sportova uklizat će Medvjedi u rozom dresu, te će protiv Amura iz Habarovska odigrati utakmicu za udrugu „Sve za nju“. Uvertira u nedjeljnu utakmicu odigrala se sinoć u Oranž Bistro & Wine Baru druženjem igrača kluba Medveščak s navijačima prilikom kojeg su ekskluzivno predstavljeni ružičasti dresovi koje će igrači nositi za nekoliko dana.

IMGP9141 cr


- Posebno smo ponosni na činjenicu da ovakav događaj organiziramo prvi u Hrvatskoj i još jednom ističemo kako je upravo dužnost sportaša i sportskih kolektiva da svojim primjerima i djelovanjima utječu na pozitivne promjene u društvu. Ovogodišnja kampanja logičan je nastavak svih projekata koje smo na ovu i slične teme s ciljem brige o zdravlju provodili i prethodnih godina - izjavio je direktor marketinga i sponzorstava KHL Medveščak Zagreb, Mislav Madirazza te dodao.

Martin St.Pierre Petra Kurtela
Martin St.Pierre i Petra Kurtela


Ulaznice za nedjeljnu utakmicu (17.30h, Dom Sportova) dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i u Tisak Media centrima po cijeni već od 40 kuna. Humanitarna licitacija ružičastih dresova igrača počinje prvim zviždukom suca na utakmici 'Sve za nju!', odnosno od 17:30 sati. Licitirati se može putem interneta na www.AUKCIJE.hr, na brojeve telefona 01 65 20 739 i 01 65 866 13 ili e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Licitacija će trajati 10 dana, a vlasnikom dresa postat će onaj tko ponudi najvišu donaciju za ovo dobro djelo. Sav prihod od licitacije dresova bit će doniran Udruzi 'Sve za nju!' u svrhu organiziranja kulinarskih radionica samopomoći koje udruga priprema zajedno s Podravkom.

 

MEDVJEDI IGRACI
Matt Anderson i Aaron Palushaj

MEDVJEDI SVE ZA NJU
Članice udruge Sve za nju

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location