Username *
Password *
Remember Me

Umjetnički projekt Reciklaža obuhvaća izložbe radova kostima-instalacija čiji su autori studenti kostimografije iz Zagreba, Beograda (Srbija) i Ljubljane/Trzina (Slovenija), a otvorenje u Zagrebu je 12. studenog 2014. u Muzeju grada Zagreba. Na izložbi posjetitelji će moći vidjeti kostime-instalacije, skice i fotografije radova, a mentori su Ljiljana Petrović, Ivana Bakal, Nina Režek Wilson, Mateja Benedetti, Jasna Klančišar, Katarina Sadovski i Matevž Paternoster.

 

slika2


Riječ je o izložbi studenata Međunarodna suradnja na umjetničkom projektu Reciklaža, te je ujedno  nastavak međunarodnih radionica u organizaciji ULUPUH-a i u suradnji sa Tekstilno-tehnološkim fakultetom u Zagrebu, u suorganizaciji s Univerzitetom umetnosti- Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu (Srbija), Fakultetom za dizajn u Trzinu (Ljubljana, Slovenija) i Višom strukovnom školom Školskog centra Srečka Kosovela, Odsjeka za fotografiju u Sežani (Slovenija).
Prva je izložba održana u lipnju 2014. godine u Kombank Arthol Galeriji u Beogradu, a u 2015. godini održat će se u Etnografskom muzeju u Ljubljani.

 

slika3

slika1

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location