Username *
Password *
Remember Me

Svatko tko kupi plišanu igračku ili dječju knjigu u zagrebačkoj robnoj kući IKEA, sudjelovat će u inicijativi koja prikuplja sredstva za obrazovanje djece u siromašnim zemljama - akcija traje do 3. siječnja 2015. U sklopu kampanje održat će se i natjecanje u crtanju za djecu Ikea Family članova – trenutno je na popisu čak 14.300 djece do 12 godina koji mogu sudjelovati u natječaju.

TOSIG zabac

Ikea Hrvatska poziva sve mališane da se uključe u natjecanje od 12. do 23. studenog 2014. i nacrtaju svoju igračku iz snova. Žiri sastavljen od stručnjaka za razvoj dječjih proizvoda odabrat će 10 pobjedničkih crteža na temelju kojih će se proizvesti ograničena kolekcija plišanih igračaka koja će u IKEA robnim kućama diljem svijeta biti dostupna od jeseni 2015.

IKEA za obrazovanje djece


Zaklada Ikea u suradnji s organizacijama UNICEF i Save the children prije 12 godina pokrenula je kampanju Plišane igračke za obrazovanje u kojoj se za svaku kupljenu igračku ili dječju knjigu u bilo kojoj robnoj kući IKEA na svijetu, tijekom trajanja kampanje donira jedan euro projektima za obrazovanje djece iz zemalja u razvoju koja žive u siromaštvu. Dosad je kroz kampanju prikupljeno 67 milijuna eura koji su omogućili da više od 11 milijuna djece u 46 zemalja ostvari svoje pravo na kvalitetno obrazovanje.

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.