Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački Aplauz Teatar ove zime oduševit će sve ljubitelje najpopularnijeg baleta s božićnom temom, Orašara (glazba Petar Iljič Čajkovski): u pripremi je istoimeni mjuzikl, a premijera će se održati na novoj sceni Aplauz Teatra, u bivšem kinu Mosor, Zvonimirova 63, 30.11.2014. s početkom u 18 sati. Autori teksta, stihova i glazbe su Lana Blaće i Marko Juraga, koji je ujedno i redatelj predstave. Uz njih, autorski tim obuhvaća niz domaćih međunarodno priznatih umjetnika kao što je mentorica Vesna Butorac-Blaće, a s 30 izvođača na sceni, Mjuzikl Orašar je zasigurno jedan od najvećih, ako ne i najveći privatni kazališni projekt u Hrvatskoj.

fotka orasar
Glavna glumica Lana Blaće u ulozi Klare & njezin Orašar


Činjenica da je Mjuzikl Orašar hrvatski mjuzikl već sama po sebi privlači domaće gledatelje, što je pokazala praksa drugih hrvatskih kazališta. Budući da u vrijeme izvođenja predstave svi prostori kazališta poprimaju identitet Orašara, bit će to i više od očekivanog doživljaja!

Aplauz Teatar je umjetnička organizacija nastala 2009. godine, s ciljem proširenja kulturne ponude Zagreba i Hrvatske, kako za domaću publiku, tako i za strane goste u Hrvatskoj. Bavi se kazalištem za djecu i za odrasle i trudi se svakom potencijalnom gledatelju ponuditi vrhunsko kazališno iskustvo koje će zauvijek pamtiti. Aplauz Teatar osnovao je mladi kazališni redatelj Marko Juraga sa željom promoviranja i unapređivanja mjuzikla kao kazališne forme.
Termine prikazivanja pronađite na www.aplauz-teatar.hr. Ulaznice možete kupiti na ulaznice.hr ili na blagajni kazališta.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location