Username *
Password *
Remember Me

Još jedno zabavno okupljalište ljubitelja konceptualnih barova otvoreno je sinoć u Zagrebu, kao posveta slavnom inovatoru Nikoli Tesli: Tesla Power House u Varšavskoj 5 (preko puta kina Evropa) rasprostire se na ukupno 140 četvornih metara, a prostorom dominira veliki bar i neki od predmeta iz vlasništva slavnog inovatora.

Tesla motor
Vjerojatno najzanimljiviji primjerak je motorkotač smješten iznad šanka. Brojni detalji od bakra od ulaza do toaleta jasno sugeriraju temu bara. Posebno treba istaknuti da je kompletan bar uređen predmetima po narudžbi. Dizajn potpisuje studio Carli + Sosa iz Splita.


U osmišljavanju programa sudjelovali su dugogodišnji promotori i kreativni direktori nekih od najjačih festivala na kopnu i obali u Hrvatskoj. Adnan Mehmedović Medo, jedan od osnivača Fresh Island Festivala i kreativni direktor, jedan od ciljeva programa TPH-a pojasnio je: - sa sve većim brojem turista otvorila se potreba za konceptualnim barom koji okuplja lokalnu ekipu širokih svjetonazora, a koja nije strana turistima. Tesla Power House trebao bi s vremenom postati jedno od omiljenih mjesta svima njima - .

Ulaz Tesla Power House
Tesla Power House ponudit će najsvježije od izbora glazbe, stand-up komedije i promocije mladih umjetnika (pjevača, glazbenika, dizajnera) do hrvatskih vinarija te garantira svakodnevna događanja tijekom svih sedam dana u tjednu. Vinska lista nudi čak 80 % hrvatskih brendova.


Utorak 16. prosinca Tesla Power House organizira jazz nastup našeg poznatog gitarista Joe Pandura i prekrasnog vokala Jane Fabijanic. Početak je u 20.30 sati.
Srijeda, 17. prosinca - nastup Ines Huskić u sklopu Gin&Juice večeri u Tesli.
Srijeda 24. prosinca - Božić u Tesli - dnevni tulum koji počinje u podne.

 

Marko Petar Oreskovic komicar desno
Claudio Kramarić i Marko Petar Orešković

Natali Krizan lijevo
Natali Križan i Petra Friganović

Nevena Rendeli
Anamarija Brkić, Nevena Rendeli i Sandra Vranješ

Hostese1
Piće iz epruvete!