Username *
Password *
Remember Me

- Vjerujem da su biseri dobra podloga za nadogradnju stila drugim ukrasima i aplikacijama - istaknula je autorica Perleraja i kolekcije Winterwish, Zagrepčanka Katarina Radnić, na subotnjem predstavljanju u Iggy concept dućanu u centru metropole. - Brend Perleraj postoji već četiri godine i mogu reći da je uspio pozicionirati se na tržištu nakita, što me jako veseli, no ja sam usput završila pravo i položila pravosudni ispit i sada kreću paralelno moje dvije karijere, ona odvjetnička i kreatorice nakita. Samo je ime nastalo kao ideja o malom imaginarnom mjestu gdje je sve u znaku perli i bisera… - .

Winterwish Perleraj cr


Da, odvjetnice nose bisere, a osim onih malih, diskretnih, Katarina predlaže i mega dimenzije, nadograđene mašnama i drugim ukrasima, kako bi te bijele kugle i kuglice dobile na modernosti. Inače, biseri su uvijek hot, vežemo ih uz klasiku, ali i brojne urbane ulične stilove jer si pašu i uz detalje kao što su zakovice, šiljci, kristali - mogu, dakle, imati bezbroj lica. Perleraj trenutno ima dvije kolekcije: Basic (#nevertakeoffs) i novu limitiranu kolekciju (#winterwish). Pri radu Katarina koristi poludrago kamenje, mjed, srebro, zlato i staklene bisere.

Perleraj, brend čiji je znak simpatičan oblačić, prodaje se u Iggy concept dućanu, u Karli (Zagreb, Zadar, Split, Rijeka, Dubrovnik) i u zagrebačkom Take me home dućanu koji nudi brojne radove naših autora, od nakita, ukrasa za dom, detalja, do namještaja.

 

Katarina Radnic

Mlada odvjetnica Katarina Radnić ima veliku kreativnu ljubav - stvaranje nakita od bisera i sličnih ukrasa

Winterwish Perleraj 1 cr