Username *
Password *
Remember Me

Usred brojnih prijedloga za slavljenički styling za žene, evo i jednog za momke: Ivica Klarić složio je s fotografom Goranom Čižmešijom blagdanski editorijal u kojemu se pojavljuje model Mihael Slivečko. Lokacija je fancy - dvorac Trakošćan poslužio je kao predivna kulisa za Klarićeve slavne urbane kombinacije. On kao i uvijek uspješno kombinira street-style i kroj odijela koji ćemo kod njega prepoznati po više casual momentu, koji opet zadovoljava sve one zakone elegancije.

KLARIC23


Radi se o modelima iz Klarićeve tri linije - poslovne IK linije za ozbiljnog muškarca, casual linije te IK STUDIO young. U prvom planu su modeli koji se temelje na engleskoj klasici, autoru najdražem stilu. Fini plavi svečani smoking i leptir mašna za elegantnu proslavu, casual izdanje uz prsluk, ležerne hlače i cilindar kao idealan modni dodatak ludom provodu, IK hoodie i duži sako za obilazak grada i doček na otvorenom te topli vuneni sako uz traperice za neformalno druženje s prijateljima kod kuće, četiri su prijedloga Ivice Klarića za ove blagdane.

 

KLARIC11


Ovo je prvi editorijal mladog Mihaela Slivečkog, modela agencije Instant Models by Goran Čižmešija & Jelena Balić. Mihael je ujedno i magistar edukacije hrvatskog jezika i književnosti, te magistar edukacijske rehabilitacije. Prvo iskustvo pred kamerom bilo mu je pojavljivanje na Street Style Seconds kad je zamijećen na ulici kao stylish dečko.

Klarićev atelje nalazi se u Teslinoj 12, u Zagrebu.

- Velika zahvala ide ljubaznoj upravi i djelatnicima dvorca Trakošćan za ustupanje lokacije pri snimanju ovog editorijala, koji su ujedno potvrdili i da je ovo bilo prvo snimanje muške mode na lokalitetu dvorca Trakošćan – objavio je tim Ivice Klarića.

 

KLARIC4

KLARIC1

KLARIC2

KLARIC6

KLARIC12

KLARIC34