Username *
Password *
Remember Me

Ženstvenost podržana jednostavnim army linijama, pufastim krznom, prekrasnom kožom i zagasitim tonovima vizija je slavnog brenda kojeg ove godine čekaju neke promjene: glavna dizajnerica Frida Giannini i njezin suprug, direktor u Gucciju, Patrizio di Marco, odlaze iz kompanije.

gucci spring summer 2015 ad campaign01


Frida će još samo pokazati jesensku kolekciju, ove veljače u Milanu, a Patrizio je otišao od 1. siječnja ove godine. Kering, tvrtka u sklopu koje je i brend Gucci, otkriva kako još uvijek nemaju nasljedno ime, no i dalje će brend razvijati svoj luksuzni retro izričaj, koji se snažno oslanja na Gucci naslijeđe, kako to već ide s imenima koja imaju dugu tradiciju. Na novoj kampanji slavni model Malgosia Bela donosi super stylish boho look, ispred objektiva dvojca Merta & Marcusa.
Frida je Gucciju vratila onu ležernost, postavila ga među najsnažnije brendove današnjice i nakon što je objavljen njezin odlazak, cijena Gucci dionice pala je za dva posto. Iako ovakvi potresi u početku naštete brendovima, činjenica je da se čeka ime novog autora, što će konkretnije utjecati na sudbinu ove prestižne modne kuće.

gucci-spring-summer-2015-ad-campaign02gucci-spring-summer-2015-ad-campaign03

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location