Username *
Password *
Remember Me

Malo buntovniji izgled rozoj ne smeta, ona je i dalje nježna, a perforacije na teksturi u stilu starog dobrog punka otkrivaju moć i snagu new age princeze. Temu su obradili u novom broju magazina Vogue Mexico, gdje plavuša Julia Frauche pozira na fotografijama koje potpisuje Nagi Sakai.

pink fashion editorial nagi sakai09 cr


Brojne nijanse našle su se o priči o rozoj na početku godine koja će biti u znaku boja i neodoljivih pastela. No, simbol ženstvenosti i romantike dobio je pojačanje kroz punk & grunge smjernice, pa je ispalo da je ova kombinacija dala savršenu formulu za hladne dane. Sada je nosimo kroz duge kapute, krzno, rupičaste veste, glam majice, haljine s aplikacijama, a ljeti nas čekaju boho toalete, rimljanke, lagane marame i končani poncho… Styling je prekrasno napravila urednica Sarah Gore Reeves, kosu potpisuje Pasquale Ferrante, a make-up Tyron Machhausen.

 

pink-fashion-editorial-nagi-sakai01 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai02 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai03 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai05 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai06 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai07 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai08 crpink-fashion-editorial-nagi-sakai10 cr