Army look / Marc Jacobs & supermodeli

    Marc je objavio kampanju - nose je hit modeli Karlie Kloss, Kendall Jenner, Adriana Lima, Issa Lish, Jessica Stam, Anna Ewers, Natasha Poly i Joan Smalls. Zvijezde modnih pista odjenule su mekane krojeve tamno zelenkastih tonova, optočene mega gumbima, a sve skupa podsjeća na šezdesete i simpatični army look za svaki dan.

    marc jacobs spring summer 2015 ad campaign models03

    Baš karakteristična Marc Jacobs kolekcija, lišena očitog glamura i romantike, no ženstvena na jedan moderan način, s pravilima jednostavnosti i androginog stila… Jakne su hit, a tu su i cool tunike - mini haljine. Također, Marc predlaže svoje IT torbe, često najpopularnije među top dodacima sezone. Za unificiranost koja voli military look, styling je nadograđen crnim bob perikama koje su cure nosile i na reviji tijekom predstavljanja ove proljetne kolekcije. Tu je i no make-up look, ten je ujednačen, no nema boje niti maskare - ističe se prirodna ljepota slavnih manekenki. 

    marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models01marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models02marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models04marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models05marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models06marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models07marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models08marc-jacobs-spring-summer-2015-ad-campaign-models09