Username *
Password *
Remember Me

Novu godinu dizajnerica rodom iz Hamburga, Solveig Linke, koja već par godina živi i radi u Makarskoj gdje se bavi izradom i dizajnom unikatnog nakita, započela je novom Wedding kolekcijom za veliki dan. Mladenke obožavaju njezin ogrlice i nakit inspirirane prirodom, dok parovi kod nje naručuju custom made prstenje od zlata, srebra i platine. Najpopularnije su varijante s ugraviranim otiskom prsta ili rukopisa, a zatim i kreacije s poludragim kamenjem.

veij2 3cr

Solveig je u rodnom gradu stekla zlatarski zanat, a inspiraciju pronalazi u delikatnim oblicima cvijeća, insekata, leptira i ostalih sitnih, čudesnih bića.

weddingring9weddingring10weddingring11

weddingring5weddingring6weddingring7

weddingring1weddingring3weddingring4


- Priroda i njezini oblici me fasciniraju. Moj je posao da kroz nakit ulovim one njezine divne aspekte, da zamrznem taj trenutak bivanja, pošto su to sve delikatni i promjenjivi oblici, cvijeće, insekti… Da kroz oblike pričam o rođenju, promjenama, životu i smrti. Simbol svega toga za mene je cvijet. Tijekom kreiranja volim se igrati tehnikama i materijalima, istraživati načine izrade... - otkriva Solveig koja je otvorila i vlastiti dućan. Njezin elegantan dizajn u obliku ogrlica, narukvica i naušnica, ali i ukrasa za uređenje doma možete naći u hotelu Park Makarska, u butik-galeriji Veij.
Solveig je do sada sudjelovala na brojnim izložbama u Hamburgu, Münchenu, Barcaloni, Dresdenu… No, zaustavila se u Makarskoj, gdje sada pod utjecajem prirode izrađuje male, delikatne ukrase ali i održava tečajeve zlatarstva. Možete je pratiti na web stranici solveig-linke.de.

 

butterflieswithpearls

lillyfromthevalley

lillyfromthevalleyearrings

veij2 cr

veij cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location