Username *
Password *
Remember Me

STIL
Sportska elegancija. Funkcionalnost je važna koliko i dizajn. Pokret je važan koliko i ljepota.

INSPIRACIJA
Aktivni odmor, boravak u prirodi, trčanje, plivanje, tenis, joga, aerobik… Za sve vas koji uživate u pokretu. Za sve vas koji vjerujete u pokret, u kretanje, koji ste ikad osjetili onaj „drive“ koji vam daje aktivnost.

Za sve vas koji poželite potrčati, vježbati, osjetiti tijelo u punom zamahu.

Za sve vas koji ste ikada pomislili da li postoji sloboda pokreta i za vas koji je osjećate u svakom mišiću.

Sport je potreba, a ne samo jedna od naših životnih aktivnosti. Ona pokreće naše duhovne sokove, naše strasti i naše emocije. Sport je kategorija koja nas nikada neće razočarati.

Kretanje je ljepota i ljepota je u pokretu.

NOVA kolekcija nudi komade koji su vrlo lagani, stanu u svaku torbu. - Želim potaknuti žene da što više uživaju u moru, plaži i aktivnostima pod vedrim nebom - poručuje dizajnerica Stella McCartney.

Linija za trčanje s posebno finim i laganim materijalima po prvi puta sadrži adidas ClimaCool™ tehnologiju, koja omogućuje optimizaciju tjelesne temperature i prozračnost na mjestima gdje je znojenje najintenzivnije, za što ugodniji osjećaj u odjeći tijekom vježbanja. Ističu se okrugli otvori i paleta boja koja omogućuje kombiniranje s drugim linijama iz kolekcije.

Posebna novost su Broadbill adizero tenisice za trčanje s adizero™ tehnologijom.

runningrunning 2

 

Linija za plivanje definicija je sporta na ženstven način. Asimetrični krojevi mijenjaju klasičan oblik sportskih kupaćih kostima.

Swim 2Swim 3

Ples je bio inspiracija za liniju Studio koja je ujedno nadahnuta Stellinom pret-a-porter kolekcijom, što se vidi po detaljima kao što su obla ramena, točkasti uzorak i naglašena linija tijela.

Studio 2Studio 3

Može se lako kombinirati s linijom za jogu, koju obilježavaju meki, udobni komadi od organskog pamuka neutralnih boja. S crvenim detaljima.

yoga

Jedna od najboljih tenisačica svijeta, Caroline Wozniacki, zaštitno je lice linije za tenis koju nosi na terenu, dok izvan terena preferira linije za trčanje i Studio.

WozniackiWozniacki 2Wozniacki 3

Najnovija kolekcija koju potpisuje Stella McCartney dio je adidasovog Better Place programa, koji se zalaže za korištenje prirodnih materijala, proizvedenih bez opasnih kemikalija i na mjestima s najvišim standardima rada sa sustavima za zbrinjavanje otpada i gospodarenje energijom.

GDJE KUPITI: adidas shop, Ilica 28, Zagreb