Username *
Password *
Remember Me

Radi se o novoj paleti Artistry sjenila koja predstavljaju čistu klasiku i eleganciju: čak osam sjenila upakirano je u aktraktivnu kožnu kutijicu pod imenom Little Black Dress. Luksuzna paleta sadrži nijanse za dnevni i večernji look, uključujući bijelu, ružičastu, sivu i tamno crvenu te kist s dva kraja. Jedna strana kista vam omogućuje nanošenje sjenila, a drugu stranu možete koristiti kao olovku za oči.

Little Black Dress Eye palette cr

- Ove zime bitne su prilagodljive boje, baš kao što je to Little Black Dress paleta sjenila. Igrajte se kako biste dobili svakodnevni ili svečani izgled, kombinirajte boje... Ne možete pogriješiti - savjetuje Rick DiCecca, globalni vizažist za Artistry. - Ova prekrasna paleta sjenila za oči nudi niz završnih make-up izgleda kako biste mogli kreirati glamurozne večernje i poslovne izglede koji izvrsno idu uz svaku odjeću, a posebno crnu haljinu - objavila je kuća Artistry.

CIJENA: 440,44 kn

GDJE KUPITI: Amway

marksandspencer 98201509391625
Foto: Marks & Spencer

Paleta sjenila ovog tipa idealna je za male crne haljine, posebno dnevne i večernje prigode u kojima je zahvalno pokazati luksuznu eleganciju. Kombinacije ružičaste i sivkastih tonova diskretno će istaknuti pogled, te odlično podržati bezvremensku sofisticiranost legendarne kreacije. 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location