Username *
Password *
Remember Me

LAGANA boja i dugotrajna hidratacija za "wet look"učinak.

YVES Saint Laurentov Rouge Pur Couture Vernis à Lèvres nije ruž niti sjajilo u klasičnom smislu riječi, a mnogo je više od jednostavnog lip staina - sasvim novi proizvod za šminkanje usana. Izuzetno je postojan, pravo tehnološko postignuće. Svjež je i lagan, s teksturom koja se ne razlijeva.

LLOYD Simmonds, Yves Saint Laurentov kreativni direktor za make-up kreirao je 19 intenzivnih nijansi.

TEHNOLOGIJA
Inovativni sustav „Lifeproof Color Emulsion” koristi etilcelulozu, izrazito stabilni polimer koji se u poljoprivredno - prehrambenom sektoru koristi kako bi prehrambeni proizvodi bili što sjajniji, a time i privlačniji. Po prvi put u YSL-u ga koriste u kombinaciji s emolijentnim i silikonskim uljem u obliku emulzije na vodenoj bazi.

VODA isparava kako bi kapljicama silikona omogućila da dođu na površinu i stvore sjajni sloj koji nije mastan niti ljepljiv. Proces isparavanja se nastavlja – kapljice ulja se skupljaju i stvaraju jedinstvenu, izrazito otpornu strukturu. Time se stvara postojani sloj koji pruža mekoću, ugodu i trajnost. A zahvaljujući nježnoj primjesi pigmenata i agensa boje, formula pruža raskošan intenzitet baš u pravoj mjeri.

APLIKATOR
Ova dinamična formula uklapa se s aplikatorom visoke učinkovitosti. Njegov plosnati oblik idealan je za ravnomjerno nanošenje. Spužvica kreira precizne konture, a njezin posebno osmišljen i prepoznatljiv vršak omogućuje kontrolu količine za boju raspodjelu boje.

CIJENA: 260 kn

GDJE KUPITI: U odabraniim pafrumerijama

RPC VERNIS A LEVRES N01RPC VERNIS A LEVRES N02RPC VERNIS A LEVRES N03RPC VERNIS A LEVRES N04RPC VERNIS A LEVRES N05RPC VERNIS A LEVRES N06RPC VERNIS A LEVRES N07RPC VERNIS A LEVRES N09RPC VERNIS A LEVRES N10RPC VERNIS A LEVRES N11RPC VERNIS A LEVRES N12RPC VERNIS A LEVRES N13RPC VERNIS A LEVRES N14RPC VERNIS A LEVRES N15RPC VERNIS A LEVRES N16RPC VERNIS A LEVRES N17RPC VERNIS A LEVRES N18RPC VERNIS A LEVRES N19

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

ona prva ljubicasta je predivna!!

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location