Username *
Password *
Remember Me

Wang, jedan od trenutno najunosnijih dizajnera nastavlja suradnje - ovoga puta radi se o kolaboraciji sa cijenjenim talijanskim proizvođačem namještaja Poltrona Frau. Osmislio je kolekciju fotelja i ormarića koji zapravo krije police i smještaj za piće i čaše. - Uvijek sam, ističe Wang, volio zavaliti se u mekanu fotelju koje smo držali u podrumu. No, ovoga puta taj je koncept dignut na jedan luksuzni nivo - .

alexander wang poltrona frau furniture collaboration04


Simpatično rješenje dolazi, naravno, u crnoj boji jer Wang je ljubitelj zagasitih tonova, ne samo u ovoj priči, već i za Balenciagu, čiji je kreativni direktor. Tako je bilo i nedavno za H&M, crna je bila glavna, a onda je došao sport, pa i one divne volumen jakne. Njegovu čitavu priču zaokružuje minimalizam, bazični krojevi koje osmišljava na inovativan, futuristički način.

 

alexander-wang-poltrona-frau-furniture-collaboration01alexander-wang-poltrona-frau-furniture-collaboration02alexander-wang-poltrona-frau-furniture-collaboration03

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.