Username *
Password *
Remember Me

Saten u romantičnim cvjetnim formama konkurira ljepotom samoj prirodi: haljine sa cijenjenim potpisom Comme des Garçons kao da dolaze s nekog drugog svijeta i predstavljaju njezino veličanstvo - modu. Za novi Love magazin bajkovite su kreacije isprobale Natalie Westling, Grace Hartzel, Roos Abels, Sora Choi, a fotografiju potpisuje slavni Mario Sorentti. Make-up je osmislio genijalni Aaron de Mey, a kreativno vodstvo odradio je urednik Panos Yiapanis.

Comme des Garçons for Love Magazine 13 Spring Summer 2015

Foto-priča koja dokazuje kako je ljubav beskrajna i neiscrpna čak i u modi, podsjeća na činjenicu kako se ova kategorija u jednom djelu poklapa s umjetnošću. Život dobiva u kreacijama koje izlaze iz očekivane siluete i donose neke nove forme i fokuse. Čime se Rei Kawakubo, autorica brenda Comme des Garçons postavlja uz bok vrhunskim majstorima Visoke mode - s lakoćom ova japanska dizajnerica robu pretvara u čudesno putovanje kroz kulturu odijevanja. Latice, pupoljci, listovi... imitacija u najfinijim tkaninama, kroz izradu i vrhunsko majstorstvo donosi nam modeliranje za pamćenje. I divljenje.

Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-1Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-2Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-3Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-4Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-5Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-6Comme-des-Garçons-for-Love-Magazine-13-Spring-Summer-2015-7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location