Username *
Password *
Remember Me

Blažena mirnoća pustinje i raskošna bjelina vjenčanica glavni su motivi nove bridal kampanje dvojca Envy Room, a u ulozi mladenke našla se lijepa voditeljica Mia Kovačić. Linije su jednostavnije, fina čipka ležerno i elegantno pada niz blagu siluetu, nema ni previše detalja.

ERB15 07

Dvojac predlaže neka praktičnija rješenja… na stranu romantika i ljepota, autori se pitaju kako olakšati kretanje proljetnim i ljetnim mladenkama? Očito da je potražnja za nečim nosivim povelika, pa su naši poznati dizajneri reagirali. - Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala - kažu Nikica Ivančević i Vjeko Franetović - pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo kolutove  niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće - .

ERB15 01


Miju je za njezinu treću Envy Room kampanju snimio poznati fotograf Šime Eškinja, make-up potpisuje Mathilde Haddouk, styling Lea Krpan, kosu salon Teuta, a video Jure Perišić

 


Miji se jako sviđa njihov dizajn: - print na košulji i T-shirt majici Just married te raskošne krinoline od tila doista su nešto drukčije i hrabrao. A kad njihov modni izričaj prati i to što su iznimni ljudi i prijatelji, to je dobitna kombinacija - .

ERB15 02

- Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate - ističe dvojac - iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6.490 kn do 9.490 kn, a već je dostupna u showroomu - .

ERB15 03

ERB15 04ERB15 05ERB15 06ERB15 08ERB15 09ERB15 10ERB15 11ERB15 12ERB15 13ERB15 14

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location