Username *
Password *
Remember Me

Hrvatsko narodno kazalište Split pokazalo je veliki interes za projekt Život je ples te je odlučeno da se ovaj uspješni projekt nastavi u Splitu. Naime, HNK Split će u okviru premijere Frana Lhotka Đavo u selu tijekom tjedan dana izvedbi plesnog ansambla održati izložbu i prodaju baletnih papučica dizajniranih od strane naših renomiranih dizajnera. Premijera će se održati 21.02.2015. u 20 sati.  

2a

Kreativaci koji su svojim angažmanom dati podršku Studiju plesa su: Alan Hranitelj, Silvio Vujičić, Boudoir, Elfs, Juraj Zigman, Ivona Martinko, Matija Vuica, Link by Ogi Antunac & Zoran Mrvoš, Dženisa Pecotić, Ivana Bakal, Mario Miše i Boris Pavlin.

5a

Cilj projekta Život je ples je prikupiti sredstva kao financijsku podršku održanju novoosnovanih plesnih studija na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.


Tako će i štovatelji plesne umjetnosti iz Splita imati priliku podržati ovaj projekt i kupiti predstavljene baletne papučice. Sav prihod od projekta donirat će se novoosnovanim Plesnim studijima pri Akademiji  dramske umjetnosti.

Scenarij, koreografija i režija: Pia i Pino Mlakar
Dirigent: Hari Zlodre
Koreografiju prenijeli: Ljiljana Gvozdenović i Dinko Bogdanić

 

2b cr2c cr4b5b6a7a7b

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location