Username *
Password *
Remember Me

Čak osamdeset godina ovih dana slavi prestižan brend Lancôme (njegova povijest počinje 21. veljače 1935. a do sada je izrastao u kuću luksuzne kozmetike), Max Factor se javlja s revije Diane von Furstenberg, a Essence priziva ljeto svojim novim rumenilima i bronzerima.

lancome 80 go

Lancôme je u Francuskoj 1935. osnovao Armand Petitjean, kao parfemsku kuću kojoj je bila uloga utjeloviti francusku eleganciju i ljepotu. Ime je inspirirano ruševinama prekrasnog dvorca  Le Château de Lancosme, a ruže koje su rasle oko njega izabrane su kao zaštitni znak. Danas ovaj brend i dalje zastupa francuski chic, no ponuda je neusporedivo veća. Od samih početak luksuz je dio ove priče, a tako će se nastaviti i dalje…


Essence donosi tračak sunca na naša lica – predlaže lagane bronzere, kako bismo bili spremni za sunčane dane koje toliko priželjkujemo. Bronzerom možemo i konturirati lice, čak i kada je ono zimski bijelo, naročito naglašavanjem jagodica.

ess SunClub 2in1BronzingPowder 01ess SunClub 2in1BronzingPowder 02


Max Factor šminkao je modele na nedavnoj reviji Diane von Furstenberg, gdje je njihova glavna art direktorica Pat McGrath osmislila divan smokey, za svaki dan. Usne su nježne, na njima je tek dodir nježnog bež sjajila.

DVF AW15 Beauty Look by Max Factor and Pat McGrath2 cr