Username *
Password *
Remember Me

Prvu samostalnu reviju splitska dizajnerica Ivana Knezović za brend Murva održat će u petak, 27. veljače, koja je najavljena kampanjom Rust & Flow, a kući u Zadar vraća se nakon diplome zagrebačkog TTF-a autorica Ana Milin i pokreće Wed studio. Ivana kreira čisti minimalizam bez boje, dok Ana stvara vjenčanice, također u svijetlim tonovima, vrlo jednostavnog i nosivog, a opet romantičnog kroja…

ana milin 5

Povodom otvaranja Wed studija Ana Milin dizajnirala je kolekciju vjenčanica kojom dominiraju retro krojevi od čipke suptilne teksture te lepršavi i lagani materijali. Haljine su nježne ivory nijanse, a detalji u puderasto rozoj i sivoj boji. Detalji su rađeni ručno i posebno naglašeni kako bi u kombinaciji s elegantnim krojevima činili romantičnu cjelinu. Zaštitno lice je Zadranka Nicol Julija Štrkalj (Talia Model).

 

Murva kampanja1


Ekološki brend Murva kojeg je prije nešto više od godinu dana osnovala mlada dizajnerica Ivana Knezović bit će po prvi put predstavljen hrvatskoj publici. Revija će se održati na željezničkom kolodvoru. Kolekcijom prevladava mliječno – bijela boja, a izrađena je od 100% vune flanel tkanja. Iako jako mlad, brend Murva već je prisutan u nekoliko svjetskih gradova poput Toronta i New Yorka, a nakon održane revije u Splitu slijedi nastavak proboja na inozemno tržište. Dizajnerica se nada uspješnom predstavljanju i razvoju brenda kako na domaćem tako i na inozemnom modnom tržištu.
Zaštitno lice je model Paula Amžić, fotografije je radio Ivan Gudić, make-up Matija Marin, a frizure Hrvoje Kegalj @ salon Respexit.

 

ana milin 3ana milin 4ana milin 6ana milin 8

 

Murva kampanja1Murva kampanja2Murva kampanja4Murva kampanja6Murva kampanja8Murva kampanja10Murva kampanja11

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location