Username *
Password *
Remember Me

Divne, elegantne boje tema su novih limitiranih proljetnih kolekcija brendova Artistry i Collistar - tu su ruževi od pastelnih do jačih tonova, nježna rumenila, plava maskara, blistava gotovo neon sjajila… Artistry donosi liniju proizvoda Indigo Skies, inspiriranu američkim jugozapadom, a naglasak je na predivnoj plavoj svijetloj nijansi, idealnoj za proljetno sunce, ali i noćne izlaske. Collistar je ostvario suradnju s poznatim talijanskim brendom Kartell (namještaj od plastike) i donosi kolekciju Transparency, izuzetno sjajnih pakiranja i tonova.

ARTISTRY spring2015 artistry fron product 03 cr

Artistry Indigo Skies kolekcija sastoji se od sedam limitiranih proizvoda koje je dizajnirao Rick DiCecca, Artistryiev globalni vizažist. "Kolekcija za proljeće 2015. je inspirirana jednom od naljepših prirodnih paleta boja", naglasio je DiCecca. "Od veličanstvenog plavog neba do svjetlucavog pustinjskog pijeska, Artistry Indigo Skies kolekcija iz Amwaya ženama pruža neograničenu slobodu kreiranja izgleda koji pristaje svakoj prilici i raspoloženju."

 

collistar Kartell SRGB

Kartell, brend popularnog namještaja donosi visoki sjaj u kolekciju za Collistar, a takvi su i tonovi, jasni i visoko pigmentirani.

gloss 1 CMYK crgloss 2 CMYK crgloss 3 CMYK cr

Labbra 1 CMYK crLabbra 2 CMYK cr

Labbra 3 CMYK cr

Ombretto Kartell N72 SRGB

Olio Bifase Kartell SRGB cr

Ombretto Kartell N70 SRGBOmbretto Kartell N71 SRGB

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location