Username *
Password *
Remember Me

Robert Sever predstavlja kampanju svoje ljetne Eccessivo kolekcije – snimila ju je odlična Mare Milin, koja je u objektiv uhvatila Ivu Marušić, Petru Mišić i Ivu Bandalo (sve Talia Model) kako se zabavljaju u retro blistavim kreacijama, dok im glave krase rajfovi-krune a oči prekrivaju chic sunčane naočale. Severova prepoznatljiva ljubav prema bojama i mega ukrašavanju, te detaljima i cvjetnim formama dolazi do izražaja u još jednoj kolekciji, odnosno kampanji, kao stvorenoj za dame koje se žele istaknuti na jedan vintage, romantičan način. I dok su boje snažne, definirane, silueta je elegantna, naglašenog struka i nježne fluidne note.

sever summer 1

- Ideja kampanje je bila prikazati dinamičnost modela i boja, napraviti vizuale koji su vrlo snažni a pritom jednostavni, gdje su modeli u ulozi glumica te svojim ekspresijama i stavom emaniraju određenu gestu, pozu ili emociju. Htjeli smo da dojam bude jako svjež, intenzivan, sa izrazitim RS potpisom koji je prepoznatljiv u našim kampanjama - objasnili su iz branda Robert Sever.

sever summer 2


Osim plisiranja, koje je u RS brandu kao tehnika zastupljeno od samog početka branda, ovaj put koriste i tehnike kosog krojenja, kao i tehniku krojenja po kružnici, s čime se dobiva efekt valovitih volana kojima je ukrašen jedan dio kolekcije. - I dalje se bavimo istraživanjem stvari koje uvijek koristimo u našim kolekcijama, kao što je plisiranje i faldanje tkanina te dekorativnost koja je ovog puta poprimila novu dimenziju kroz kombiniranje boja i oblika. Ima jako puno ručne dorade, ručnog apliciranja detalja i krojačkih trikova koji ju, iako je riječ o pret-a-porter kolekciji, čine unikatnom - ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

sever summer 3sever summer 4sever summer 6sever summer 7sever summer 11sever summer 23sever summer 24sever summer 34sever summer 44sever summer 56

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location