Username *
Password *
Remember Me

Eva Mendes, Lily James i Anita Dujić Veljača ovaj tjedan slave cvijeće i dolazak proljeća: slavne glumice nose raskošne romantične haljine, dok naša manekenka i modna blogerica obožava ruž u boji – ruže. Ovih dana, baš kao naručene, stigle su nove Air Nike tenisice i to u šarolikim floralnim motivima. Tenisice su sve više stylish, posljednjih su godina postale dio svakodnevne urbane chic garderobe, pa pašu uz traperice, sakoe i ostale klasične komade. Ženstvene majice predlaže Envy Room – naš poznati dizajnerski dvojac napravio ih je u svrhu promoviranja udomljavanja napuštenih kućnih ljubimaca azila Dumovec.

 

eva mendes womens health april 2015 photos02

Evu Mendes slikao je Ben Watts za from Women’s Health Magazine. - Odavno sam otkrila da naprosto moram imati nekakvu fitness rutinu, a to je za mene trčanje i sprintanje u intervalima. Nije da to obožavam, no dobro je za moju muskulaturu. Osim toga, ne jedem meso već šest godina i primijetila sam da mi se nakon promjene prehrane očistila koža, nekako je sjajnija i ljepša - .

 

Anita Dujic Veljaca PurpleNation 2
Anita Dujić Veljača snimila je Purple Nation foto-priču, u kojoj nosi tonove proljeća, a među njima je i zavodljiv tamno crveni ruž. Make-up je radila Dajana Pajkić, frizuru Marko Costantini za frizerski salon OZ, a fotografski sve skupa potpisuje John Pavlish.

 

lily james saks fifth avenue spring 2015 01
Pepeljuga Lily James također obožava cvijeće – za romantičan look nezaobilazna je elegantna strukirana retro haljina. Fotografiju je snimio Nick Dorey, a styling potpisuje Jack Borkett.

 

AM City London
S prvim zrakama sunca i vjesnicima proljeća stižu i novi casual modeli tenisica Nike Air Max - Nike Air Max1 Ultra Moire te ženska kolekcija Nike Air Max Ultra City.

AM City Pariz

Priča o slavnim tenisicama Air Max započela je prije 27 godina, kada je Nikeov dizajner Tinker Hatfield izumio tehnologiju Visible Air, koncept koji je ostao postojan do danas i koji je zauvijek promijenio dizajn tenisica za trčanje te izbrisao granice između sportske i urbane kulture. Kolekcija je inspirirana gradskim stilovima - Londona, Milana, New Yorka, Pariza, Šangaja i Tokija – domovima strastvenih trkača. Šest varijacija dizajna prate tri različita uzorka, a svaki je inspiriran karakterističnim cvijećem i određenim umjetničkim stilom.

envy room 1

''Zadovoljstvo nam je da možemo biti dio ove pozitivne inicijative i kroz naš dizajn pružiti direktnu podršku azilu Dumovec u brizi za napuštene kućne ljubimce. Dosad smo sudjelovali u brojnim humanitarnim akcijama, a budući da je treći član našeg dizajnerskog tima jedan prekrasan mačak utoliko nam je bilo veće zadovoljstvo sudjelovati u ovom projektu '' - poručili su Vjeko Franetović i Nikica Ivančević iz eNVy room-a. Majice će biti predstavljene na Fashion.hr-u, u srijedu 18. Ožujka 2015.