Men’s Week / Pharell, arhitekti i satovi

  Pharell Williams zaplesao je na kiši, arhitekti Tomislav Ćurković i Zoran Zidarić otvaraju vlastitu izložbu atraktivnih arhitektonskih rješenja, a stigle su i nove igračke, novi gamerski Logitech miš, Reebok tenisice ZPump Fusion i Police satovi za prave frajere.

  Pharrell Williams Numero Homme 03
  Pharell Williams u maniri Gene Kellyja otvorio je kišobran i u svom prepoznatljivom stilu otplesao ples na kiši, s mornarskim šeširom i odjeven u plavu kabanicu. Umjesto gumenih čizama odabrao je - krokodil šlape. Poznati glazbenik jedan je od onih čiji je stil zabavan i komičan, on se ne dvoumi  odjenuti boje i šaljive komade, te je u svakom slušaju pravo osvježenje na svjetskoj modno-glazbenoj sceni.

  Pharrell Williams Numero Homme 02

  Snimanje je odrađeno za Numéro Homme, a tom je prilikom Pharell stao pred objektiv slavnog fotografa Jeana Paula Gaudea.

   

   Tomislav Curkovic i Zoran Zidaric

  Izložba radova i monografija Dva arhitekta 2003. - 2013. poznatih i priznatih hrvatskih arhitekata Tomislava Ćurkovića i Zorana Zidarića, održat će se u Oris kući arhitekture 17. ožujka 2015. s početkom u 19:30 sati. Povod je dvadeseta obljetnica rada arhitektonskog ureda i niza velikih projekata i ostvarenja koji se vežu uz ova dva vrhunska stručnjaka koji su svojim radovima obilježili hrvatsku arhitektonsku scenu.

   

  35408 Logan FOB 72 dpi cr
  Gameri znaju da se na mišu ne štedi. Logitech G303 Daedalus Apex dolazi s najboljom optičkom senzorskom tehnologijom za maksimalnu preciznost praćenja – osmišljen je na osnovu dobivenih informacija od strane vrhunskih igrača iz udruge eSports. - Vrhunski igrači poslali su nam jasnu poruku da žele miša koji će kombinirati lagani i simetrični dizajn našeg G302 igraćeg miša i optički senzor kojeg ima Logitech G502 - izjavio je Ujesh Desai, potpredsjednik i generalni menadžer Logitechove poslovne jedinice za igraće proizvode.

   

  reebok zpump fusion 01
  Reebok, globalno vodeći fitness brand, u 2015. godini donosi revolucionarno iznenađenje – tenisicu koja odgovara svakoj nozi! Zahvaljujući air-fit tehnologiji, Reebok ZPump Fusion popunjava praznine između tenisice i stopala donoseći veliku udobnost i laganu prilagodbu svakoj podlozi. ZPump Fusion najnovije je otkriće Pump tehnologije.

   

  LIFESTYLE COPPERHEAD 2LIFESTYLE DIAMONDBACK 2
  Talijanski brend Police u novoj je sezoni pripremio pravu revoluciju stila koja će svakog muškarca potaknuti na nove izazove i omogućiti mu da pokaže pravog sebe. Copperhead linija s prikazom datuma i trostrukim brojčanikom osigurava savršenu točnost, a dostupan je u plavoj i tamnosmeđoj nijansi. Diamondback je jedan od onih satova koji privlače pažnju i definiraju urbanu odoru, za one koji paze na stil.