Username *
Password *
Remember Me

Netom završeni Sajam ljepote na Zagrebačkom Velesajmu predstavio je neke od zanimljivih noviteta: tvrtka Incoco osmislila je prvu aplikaciju od pravog laka za nokte. Svaka aplikacija je napravljena od baze, boje i završnog sloja od laka za nokte. Aplikacije su fleksibilne i lako se mogu prilagoditi svakoj veličini i obliku nokta, a rezultat je sjajna manikura kao iz salona u samo nekoliko minuta, bez dugog sušenja, mrlja i otisaka.

Incoco int cr

Osim laka, tu su i nove frizure i trendovi za kosu, kako je istaknuo međunarodni label.m edukator, Max Lamprater. Stručnjak iz londonskog Toni&Guy-a  predstavio je Street style kolekciju: - kod nas trend diktiraju moda i glazba. Možete osjetiti rock ritam u bob frizurama čiji naglasak je na šiškama.  Kada smo kod muških frizura vraćamo se stilu starih brijačnica iz 40. i 50. godina  - Max Lamprater je najavio najnovije trendove na kosi.

sajam ljepote toni guy2

Što se tiče boja za kosu u trendu su fantasy tonovi sintetičkog efekta. Poželjno je da kosa izgleda plastično u tonovima ružičaste, ljubičaste i plave s bljedunjavim, ispranim efektom, istaknuo je Max Lamprater. 

sajam ljepote toni guy

IMG 8619IMG 8672

 

 

group5 bw WHT-bs-6115