Username *
Password *
Remember Me

Neke je parove šteta ne slikati zajedno, slučaj je to sa slavnom manekenkom Anjom Rubik i njezinim suprugom Sashom Knezevicem: oboje su modeli i glavni akteri proljetne kampanje za brend Massimo Dutti.

anja rubik sasha knezevic massimo dutti spring08

Casual klasika i navy nijanse odličan su styling za odmor na suncu, romantično sviranje gitare ili šetnu plažom... Osim bijele, u novoj se kolekciji pojavljuju i atraktivne plava, žuta, bohemian stil, vječna elegancija i lepršava svila. On nosi i sakoe, dok ona bira ležerne krojeve idealne za bezbrižne dane okupane suncem. Massimo Dutti brend je poznat po preppy stilu, kod njih nema značajnih trendovskih intervencija, već samo poneka inspiracija… klasika je ovdje na prvom mjestu.

 

anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring01anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring02anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring03anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring04anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring05anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring06anja-rubik-sasha-knezevic-massimo-dutti-spring07