Username *
Password *
Remember Me

Lana Jurčević pomogla je tvrtki Microsoft da donira 30.000 kuna za opremanje roditeljskog kutka na pedijatriji bolnice Rebro, manekenka Iva Jerković isprobala je nove Royal Bride vjenčanice, a Zlatarne Celje donose nove kolekcije ženstvenog nakita pod nazivom O i Aurora, s potpisom slovenske dizajnerice nakita Olge Košice.

selfi
Selfie Lane Jurčević i Marine Zilić i Lane Kassim iz Saveza društava Naša djeca

Tijekom trajanja kampanje Najveći selfie u Hrvatskoj Lana Jurčević kao i ljudi iz cijele Hrvatske objavljivali su svoje selfie fotografije na stranici www.office365selfie.com te na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Povodom toga Microsoft Hrvatska je Savezu društava Naša djeca Hrvatske predala donaciju od 30.000 kuna prikupljenih u ovoj akciji, za opremanje kutka roditelje Klinike za pedijatriju Rebro KBC-a Zagreb.

Royal Bride 2

Zgodnoj Ivi Jerković pristaje bijela – Royal Black nudi outfite za vjenčanja, ne samo za nju, već i za njega: domaći brend predlaže ženstvene haljine naglašenog struka, od čipke, svile i satena, te odijela po mjeri, modernog dizajna.

Lesnina ogledalo 119900 kn

Nakon stylinga, vrijeme je za poklone - odnedavno Lista želja postoji i u Lesnini, gdje možete izabrati stvari koje će vaši gosti kupiti. Jednostavnije je ovako, inače se može desiti da vam nešto ne odgovara ili vam se ne sviđa... Ili je duplo!

ZC Aurora 2 cr

Zlatarne Celje predlažu romantičan nakit, oblog dizajna u jarkim bojama: Lencia kolekcija Aurora izrađena je od srebra i Swarovski kristala, inspirirana bojama jedne od najljepših prirodnih pojava – Aurorom Borealis, ali i mističnom ljepotom božice zore Aurore. Kolekcija jednostavnog naziva O inspirirana je simbolima vječnosti i bezvremenosti te je izrađena od srebra vrhunske kvalitete. Obje kolekcije potpisuje dizajnerica Olga Košica.

ZC Aurora 3 cr

ZC O 2 cr

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location