Username *
Password *
Remember Me

Usred kolapsa hrvatske modne industrije, Borovo iz Vukovara uspjelo je, s novom upravom, vratiti brend na pravi put i osmisliti nove planove koje su danas u zagrebačkoj Laubi predstavili vodeći ljudi ove značajne hrvatske tvrtke. Predsjednik Uprave Borova Gordan Kolundžić, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Jasmina Matiša, kreatorica Andrea Roškar i dizajnerica Hana Ciliga predstavili su My Ballerinas, kolekciju raznolikih niskih cipela i balerinki s kojima kreću u osvajanje našeg, ali i stranog tržišta.

 

borovo my ballerinas 2


Počevši od ideje, preko proizvodnje, do kreativne kampanje, cijela kolekcija je rezultat hrvatske kvalitete, dizajna i domaćih snaga Borova. Zbog toga ova modna linija s pravom nosi titulu dijamanta naše tvornice pod sloganom My Ballerinas - my everyday diamond izjavila je Jasmina Matiša, direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova. - Kada bi se samo svaki sedmi građanin naše države jedanput godišnje pojavio u našem dućanu, na taj bi način pomogao očuvanju radnih mjesta u Vukovaru i očuvanju tvrtke Borovo. Na današnji dan u Borovu radi oko 790 djelatnika, od toga 290 u našoj mreži i 500 djelatnika u Vukovaru – istaknuo je Gordan Kolundžić.

borovo tim
 Kreatorica Andrea Roškar i dizajnerica Hana Ciliga i predsjednik Uprave Borova Gordan Kolundžić


- My Ballerinas nudi modele za svaki dan, za stariju i mlađu ženu, cijenom pristupačan da si možete priuštiti i dva para. Dizajnirali smo cipele koje ženama jamče elegantan korak i udobnost. Želimo da se žene u My Ballerinas cipelama osjećaju posebno svaki dan - izjavila je Hana Ciliga. Cijene balerinki kreću se od 300 do 400 kuna, te ih već danas možete potražiti u dućanima Borova diljem Hrvatske. - Na gornjištu imamo tekstil - opisala je materijale Andrea Roškar - zatim prirodne kozje velure, goveđe velure i fine kozje nape, a podstave su svima prirodna svinjska koža te đonovi uglavnom od kože - .  

 

borovo my ballerinas 7

 

- Ovo je jedna nova stranica poslovanja, moram reći da smo napravili velik zaokret. Već par godina prisutni smo na inozemnim tržištima sa Startasicama, i svuda su jako dobro prihvaćene. Cijenom su pristupačne, što je dodatna prednost, osim toga su jako kvalitetne, jer su materijali odlični i to kupci prepoznaju. Mislim da i s novom My Ballerinas kolekcijom imamo vrhunski proizvod koji cijenom i kvalitetom može konkurirati na našem i stranom tržištu. Dostupne su u 16 modela, različitih boja i motiva - naglasila je Jasmina Matiša. Kolekcija uskoro dolazi i u Borovo online dućan.
Predstavljena je i simpatična kampanja na kojoj se vidi raznovrsnost modela, radi se o modernom dizajnu, vrlo jednostavnom i šarolikom, stoga kolekcija My Ballerinas ima sve preduvjete da postane super-popularna ne samo kod nas, već i vani!

 

borovo my ballerinas 1

 

borovo my ballerinas 5

borovo my ballerinas 3

 

borovo my ballerinas 8borovo my ballerinas 4

 

borovo my ballerinas 9

 

 

borovo my ballerinas 6

 

borovo my ballerinas 10

 

borovo my ballerinas 11

 

borovo my ballerinas 12

 

borovo my ballerinas 13

 

borovo my ballerinas 14

 

borovo my ballerinas 15

 

borovo my ballerinas 17

 

borovo my ballerinas 18

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Želim ih sve! Savršene su! Presavršene sve do jednog modela.
Bravo za Borovo. Imam Startasice, sad idem u pohod na ove u nadi da imaju moj broj.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Daaa nadam se da imaju;)

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location