Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan donosimo odličan foto-vodič kako nositi bež odijelo, uz njega momci mogu kombinirati majice, košulje, kravate, ali i hoodice, zatim je Nivea lansirala plavu Men kremu, a tu je i nova linija Roberta Severa koja nudi dobre jakne u zelenim tonovima, inspiriranima street-style modom. Nike predlaže nove Free tenisice modeli dolaze u jarkim tonovima - idealne su za trčanje!

SEVER 3 web

Robert Sever donosi street-style kolekciju: odlične parke u military stilu i tonovima nezaobilazne su u većini garderoba, mogu se nositi na traperice ali i na casual odijela neupadljivih tonova.

 

SU15 M NikeFree 3 0 Flyknit 1 39231 cr

I ovog proljeća Nike Free tenisice dolaze u tri varijante: model Nike Free 3.0 Flyknit koji pruža najprirodniji pokret, zatim Nike Free 4.0 Flyknit s pojačanom potporom te Nike Free 5.0 – model s najvećom potporom. U izradi novih modela Nike je uspio osigurati još prirodniji pokret trkačka i to usavršavanjem postojećih značajki koje pružaju što prirodniji pokret.

NIVEA MEN Creme on tree


Zbog svoje lagane i nemasne teksture i ugodnog muževnog mirisa Nivea Men je idealna za muškarce. Sadrži vitamin E i odlična je za ruke, lice i tijelo.

 

odijelo gq1odijelo gq2

GQ je napravio super vidič kako stilizirati bež odijelo – ova jednostavna kombinacija dosta je praktična. Boja je klasična, pa podnosi razne detalje i dodatke, pogledajte kako!

 

odijelo gq3odijelo gq4

odijelo gq5odijelo gq6

odijelo gq7odijelo gq11

odijelo gq12odijelo gq13