Username *
Password *
Remember Me

Uske, seksi haljine s čipkastim detaljima, ponegdje transparentnima, aduti su nove kolekcije našeg dizajnera Ivana Alduka: ime novoj paleti kreacija je Alphanista. – Ime znači self-made alpha female, ističe autor, čime je naglasak stavljen na modernu i uspješnu ženu koja ima moć - . Radi se o nekoliko varijanti haljina: tu su koktel haljine u uskoj i široj, strukiranoj varijanti te svečane toalete kojima je mjesto na crvenom tepihu i svadbama.

ALDUK Alphanista 7


Od boja u ponudi su nježne puderaste do snažne crvene, ciklame, plave… Glavna silueta je ona pješčanog sata, a trendovski krojevi se oslanjaju na glamurozne osamdesete i pedesete. Diorov new look pojavljuje se na kreacijama istaknutog struka i široke suknje, dok su body-con haljine inspirirale one uske krojeve koji ističu seksipil. Materijali su viskoza, pamuk, til, rips, neopren, a za glam detalje tu su čipka, ručni vez… - Nova kolekcija laska ženskom tijelu, pomiruje modne trendove i moj dizajnerski rukopis s klasičnom siluetom koja prati linije tijela i naglašava ono najbolje -  izjavio je Ivan Alduk.

ALDUK Alphanista 1

Franjo Matković snimio je modele Nives Vinčić i Lucanu Mirko (Talia Model) s frizurom Keune Akademije i šminkom Mihaele Dodić

ALDUK Alphanista 8

ALDUK Alphanista 2ALDUK Alphanista 3ALDUK Alphanista 5ALDUK Alphanista 6

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location