Username *
Password *
Remember Me

Stigla je i nova kampanja kolekcije Zorana Aragovića, Pastelle, koju je nedavno predstavio na Fashion.hr-u u Zagrebu: njegove Bity My Style urbane punk ratnice s mega perjanicama smještene su u istrošeni ambijent, čime je romantičan moment haljina s volanima dodatno naglašen. Tonovi su kao što samo ime kaže, pastelni, dok se krojevi oslanjaju na retro stilove ženstvenog predznaka.

PASTelle kampanja 7

- Dizajnirajući ovu kolekciju – veli Aragović - htio sam pokazati kako i pankerice imaju svoju romantičnu stranu. Sve elemente punk glama prezentirao sam u smirenijim i nježnijim tonovima tako da djevojka koja nosi moje kreacije bude u isto vrijeme i romantična i buntovna - . Svojoj je pankerici namijenio i trench baloner, jedan čisto klasičan odjevni komad koji vežemo uz britansku modu, koja je kreirala i pankerski stil. Cipele su ravne, androgine, srebrne i futurističke. Kolekciju i kampanju dodatno je začinio nakit Vesne Kutnjak, a tu su i ruksaci koji prate priču: veliki su, no optočeni volanima.

PASTelle kampanja 1PASTelle kampanja 2PASTelle kampanja 4PASTelle kampanja 5PASTelle kampanja 6 cr

 

Irokezice je napravila odlična Katica Topčić @ Kevin Murphy, make-up je djelo Ivane Bilandžije Billy,  u ulozi modela našle su se Lucija Beden i Ivona Bevanda iz agencije Talia. Fotografiju potpisuje Karmen Poznić.