Username *
Password *
Remember Me

Sitnice čine dom ljepšim, no popularni brend Butlers, čiji je mega dućan na tri etaže sinoć otvoren u centru Zagreba, nudi i atraktivan namještaj, poput fotelja s printom knjižnice, jastucima u svim oblicima i bojama, navy stolove... Tu su, naravno, i ostali simpatični, malo drugačiji detalji za kuću, od kupaonice i predsoblja do dnevne i spavaće sobe. Već na ulazu, pažnju privlače brojne nijanse, uzorci i inovativni predmeti poput malog roštilja koji izgleda poput kantice, a može se koristiti i unutra.

Butlers store Ilica 21


U interijeru prepunom boja, desio se i jedan simpatičan, romantičan moment kad je vlasnik trgovine, Neven Novosel, na svemu i strpljenju izuzetno emotivno zahvalio svojoj dragoj, Jasminki Oreški koja je pred njime stajala s buketom ruža. Čuo se pljesak oduševljenja, koji se nastavio na pjesmu prijatelji stari gdje ste slavne glazbenice Tereze Kesovije. Otvorenje je vodila Mirjana Mikulec, dizajnerica uređenja interijera.

Butlers putovanje započelo je 1999. godine u njemačkom gradu Kölnu otvaranjem prve trgovine, ali korijeni i tradicija sežu puno dalje u prošlost, sve do robne kuće Josten koja je davne 1829. godine bila omiljeno odredište za kupovinu porculana, fino obrađenog staklenog i keramičkog posuđa. Oslanjanje na tradiciju i postavljenje novih trendova u uređenju doma, oduvijek su bili imperativi brenda.

 

Neven-Novosel-Tereza-Kesovija

Neven Novosel i Tereza Kesovija

Butlers

Jorg-Arndt-Jasminka-Oreški-Neven-Novosel

Jorg-Arndt, Jasminka Oreški, Neven Novosel

 

Butlers-new-store-Ilica-21

mirjana mikulec
Mirjana Mikulec

Sandra-Vranješ-Milić-Tihana-Harapin-Zalepugin-Sanja-Doležal-Suzy-Josipović-Redžepagić

Sandra Vranješ Milić, Tihana Harapin-Zalepugin, Sanja Doležal, Suzy Josipović-Redžepagić

Tihana-Harapin-Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin