Username *
Password *
Remember Me

- Inspiracija umjetnošću došla je nakon sasvim neobveznog posjet izložbi Joana Miróa u Zagrebu - priča dizajnerica Ana Bogdan. - Energija njegovih radova ostavila je snažan dojam na mene, toliko da je svaki moj kreativni proces jednostavno vodio u tom smjeru što je rezultiralo kolekcijom Metamorphosis. Mislim da sam ovom kolekcijom postigla idealan omjer između ekstravagantnog i komercijalnog te da će to biti nit vodilja za moj daljnji rad - .

Kolekcija Metamorphosis 8


Haljine s apstraktnim motivima snimljene su na Pauli Amižić iz Profile Models, u okolici Splita, usred masivnih kamenih zidova koji dodatno naglašavaju energičnost kolekcije. Autorica je koristila mikrofibru, eko kožu, pamuk i poliester, a styling su definirale torbe s detaljima od prozitnog PVC-a. Fotografije potpisuje Ivan Gudić, a make-up Matija Marin. Ana Bogdar koristi ženstvene forme poput jednostavne haljine, majica i suknji, na kojima radi kontraste bojom i uzorkom traga slikarskog kista. Rezultat je nosiva kolekcija za dan i večer koja nudi one praktične komade s pomakom.

 

Kolekcija Metamorphosis 1Kolekcija Metamorphosis 2Kolekcija Metamorphosis 4Kolekcija Metamorphosis 5Kolekcija Metamorphosis 6Kolekcija Metamorphosis 7Kolekcija Metamorphosis 9Kolekcija Metamorphosis 10

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location