Username *
Password *
Remember Me

Bazen je uvijek dobra ideja kad sunce prži – upravo pored predivnog plavetnila, koje se bljeskalo pod sunčevim zrakama dok su okupljeni zamišljali kako bi se malo bućnuli, predstavljena je jučer nova Garnier ambasadorica i zaštitno lice nijanse za kosu Color Naturals 111 pjevačica Jelena Rozga. Mjesto zbivanja bilo je slavno zagrebačko imanje Marincel koje je popularno i kao lokacija za vjenčanja.  

IMGP1294


Jelena je usput otkrila dojmove s trodnevnog snimanja u Pragu, te se tom prigodom osvrnula i na važnost koju ova uloga ima za nju, jer upravo Garnier proizvodi za kosu su oni koje Jelena i sama koristi dugi niz godina, a njezina je nijansa 111 i najprodavanija: - sretna sam jer sam u Garnier Color Naturals boji za kosu pronašla svog idealnog saveznika za održavanje plave boje kose koja je moj dugogodišnji zaštitni znak. Često me pitaju kako postižem svoju pepeljasto plavu boju kose i sada sa svima konačno mogu podijeliti svoju tajnu - Garnier Color Naturals i nijansa 111 moj su odabir već dugi niz godina. Biti dio jedne ovakve priče uistinu je poseban osjećaj i jedinstveno iskustvo - .

Jelena Rozga 6
Jelena Rozga


Nije ni čudo da je 111 najprodavanija jer se radi o nježnoj plavoj nijansi s pepeljastim pod-tonom, jednoj od onih koju mnoge žene žele postići, bilo da se radi o prirodnim plavušama ili brinetama. Jelena Rozga regionalna je ambasadorica boje za kosu Garnier Color Naturals i to u 9 zemalja istočne Europe, a službena kampanja diljem regije krenut će 12.06.2015. Baš poput prave Garnier žene, Jelena se predstavila u tri izdanja, klasičnom, elegantno i večernjem naglasivši kako je upravo kosa najljepši ukras svake žene.
Garnier Color Naturals je trajna boja za kosu obogaćena s 3 hranjiva ulja: maslina, avokado i karite. Njena kremasta formula prodire duboko u vlas kose i ispunjava je bogatom bojom. Rezultat je svilenkasta i sjajna kosa, a boja je postojana i intenzivna.

 

Ivana Miseric Jelena Rozga

Ivana Mišerić i Jelena Rozga

IMGP1391

IMGP1400

 

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location