Username *
Password *
Remember Me

Rita Ora ima odličnu parku i super-platinastu frizuru za američki Marie Claire, Anđa Marić je na otvorenje duana Zoo Hunter odjenula suknju od sunčanog neoprena, Iva Šulentić nosi sočnu narančastu na Cedevita promociji, a Lidsey Wixson za Vogue Russia utjelovljuje zavodljivu famme fatale.

 Rita Ora Marie Claire July 2015 Cover Shoot02

Ritu Oru, koja je osim pjevačke, postala i prava modna zvijezda, snimio je za američki Marie Claire Beau Grealy. Platinasta kosa pristaje joj savršeno, a za promjenu isprobala je ruž boje kože umjesto crvenog kojeg uglavnom nosi... U trendu je prirodan izgled koji podrazumijeva lagani smeđi smokey, definirane obrve i samozatajni ruž. Rita zna.

 

 cedevita1

Svijet u narančastom posjetila je Iva Šulentić - uz neon narančastu majicu i bijelu suknju poznata je voditeljica odjenula popularne Boromine Tropicana.

 

zoo hunter

Anđa voli žutu – mega neopren suknja i njezin psić posjetili su dućan za kućne ljubimce, nedavno otvoren u zagrebačkom Centru Cvjetni. 

 

 

Lindsey Wixson Ellen von Unwerth02 1000x600

Lindsey Wixsen snimila je za Vogue Russia slavna fotografkinja Ellen von Unwerth. Manekenka je isprobala super-ukrašene koktel haljine u kojima podsjeća na retro ikone s velikog ekrana. Styling potpisuje Franck Benhamou, frizure Alexandry Costa, a make-up Regine Bedot.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location