Username *
Password *
Remember Me

Čitala je prognozu - Emma Stone za novi WSJ magazin otvara vrata svog predivnog doma i otkriva omiljene tople komade za odmor, a MAC poziva sve disko ikone, kao i one koje će to postati, da izađu van i oplemene svoje obraze jarkim tonovima sa sedefastim sjajem... Essence pak donosi sladoledne tonove za lice i nokte i predlaže Secret party. Ovih je dana i New Yorker otkrio svoje adute – to su lagani poncho komadi koji se, sva sreća, mogu nositi i na slojevite kombinacije usred ovog početka ljeta koje kao da to nije.

amme stone angelo pennetta wsj mag 09

Emmu je snimio Angelo Pennetta – glumica ima stila na crvenom tepihu kao i kod kuće, njezini omiljeni komadi za uživanje u domu nose divne retro motive. Crvenokosa ljepotica obožava hipi stil!

 

LE DISKO AMBIENT 72

U srpnju u zagrebačko MAC prodajno mjesto stiže Le Disko kolekcija! Kolekciju čine Dazzleglass sjajila, Dazzleglass sjenila te MAC četkica za nanošenje sjenila.

 

 

essence-secret-party-eyeshadow

Secret party Essence kolekcija donosi pastelne i jarke tonove ružičaste, mint, tirkizne, plave, narančaste... tu su rumenila, sjenila, lakovi ali i neodoljive naljepnice za nokte!

essence secret party

ess secret Party Drink Makers

ess secret lips

 

New Yorker predlaže praktičan komad za ljetne zabave i kavicu ili koktel na suncu - njihov je poncho ogrtač lagan i šaren...

NEW YORKER am 08 607 129 KNNEW YORKER am 21 435 119 KN

 

 

A dok ne zatopli, Emma nosi:

amme-stone-angelo-pennetta-wsj-mag-02

amme-stone-angelo-pennetta-wsj-mag-04

amme-stone-angelo-pennetta-wsj-mag-05

amme-stone-angelo-pennetta-wsj-mag-06

amme-stone-angelo-pennetta-wsj-mag-08