Username *
Password *
Remember Me

Clinique je predstavio liniju ruževa Pop Lip Colour + Primer u 12 nijansi, s dodatkom shea i murmuru maslaca, a Bobbi Brown donosi tri noviteta - Extra Illuminating Moisture Balm, Brightening Brick i Skin Weightless Powder Foundation. Radi se o bezbojnom balzamu za prirodan sjaj lica, rumenilu i bronzeru u jednom te puderu u kamenu za suho i mokro nanošenje.

BBCA PopLip FullLineup FINAL1 cr

Clinique Pop Lip Colour + Primer je formuliran s dodatkom shea i murmuru maslaca koji zajedno s hijaluronskom kiselinom, usnama daje dodatnu hidrataciju. Prednosti primera omogućuju zaglađen i baršunast izgled, a bogati pigmenti prikrivaju u potpunosti. Cijena: 211 kn.

Extra Illuminating Moisture Balm SS15 RGB

Extra Illuminating Moisture Balm Bobbi Brown sadrži sitne reflektirajuće perle koje pružaju prirodan i blistav sjaj. Nanosi se nakon kreme, a prije ili nakon tekućeg pudera. Sadrži Shea Butter i vraća vlagu koži lica. Cijena: 550 kn.

Brightening Brick Coral SS15 RGB crBrightening Brick PastelPeach SS15 RGB cr

Brightening Brick je multifunkcionalni proizvod koji sadrži toplinu bronzera, svježinu rumenila i sjaj highlightera. Dolazi u pet nijansi. Cijena: 433 kn.

Brightening Brick PastelPink SS15 RGB cr

Skin Weightless Powder Foundation puder u kamenu za mokro i suho nanošenje pruža izrazito prirodan izgled kože. Dolazi u devet nijansi. Cijena: 371 kn.

Skin Weightless Powder Foundation RGB

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location