Username *
Password *
Remember Me

Naši vaterpolisti kreću u Rusiju na svjetsko prvenstvo a jedan od njih, Anđelko Šetka, otkriva uzbuđenje tima, pjevačica Katy Perry nosi super slatku i kratku kosu i priča o omiljenom beauty ritualu, dok se Sir John, vizažist brojnih slavnih dama, među njima i Beyonce, Joan Smalls, Jourdan Dunn, Karlie Kloss i Naomi Campbell, prisjeća kako je to bilo na početku i koja mu je bila najbolja škola...

Katy-Perry-in-prada-for-Vogue-Japan-September-2015-Cover-770x1023

- Iako konstantno na crvenom tepihu isprobavam razne make-up stilove - veli Katy - u privatno vrijeme ne nosim ništa na licu. Također, večernja mi je njega izuzetno važna. Nikad ne idem spavati sa šminkom na licu, a spavam čak 8 do 9 sati. Mislim da je spavanje nezaobilazan beauty ritual, neophodan da koža ostane mlada. Kratku kosu isprobala je za Vogue Japan.

 

 

andelo setka
Anđelko Šetka, foto: Goran Matijašec

- Veselimo se Prvenstvu. Naporno smo radili posljednjih mjeseci i s nestrpljenjem očekujemo početak! - priča Anđelko Šetka, jedan od članova reprezentacije - kazanj sam doživio u zimskim mjesecima, tako da se nadam da ćemo sada, kada je toplije, imati koju minutu i za šetnju gradom i razgledavanje znamenitosti. Rusija je daleko, pa ne očekujemo puno naših navijača, no nadam se da ćete svi pratiti utakmice na televiziji i navijati za Hrvatsku! - .

 

joanJoan Smalls, jedna od klijentica Sir Johna


- Na početku karijere imao sam jednu malu kutijicu sa šminkom, no ubrzo sam počeo raditi za MAC – priča Sir John, odnedavno celebrity make-up artist za L'Oreal Paris – i to u dućanu, na njihovom štandu. Sada kad uspoređujem rad sa slavnima i na štandu, moram priznati da je rad sa svakodnevnim ženama najbolja škola, na dan vam dođe i po 50 njih, sve su različite i imaju drugačiju put, boje kose, očiju... Definitivno nešto što bih preporučio svakome tko se želi profesionalno baviti šminkanjem - .

 sir john

 

Sir John. Foto: L'Oreal Paris

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location