Username *
Password *
Remember Me

U sklopu drugog dijela globalne Superstar kampanje, glazbena zvijezda Pharrell Williams okupio je svjetski renomirane umjetnike koji su osmislili novu Adidas Originals Superstar Supershell Artwork kolekciju.- Zahvalan sam Adidasu što mi je pružio priliku da tenisice postanu platno genijalnim umjetnicima i omogućio da njihova djela predstavimo svijetu - rekao je Pharrell Williams o novoj kolekciji i suradnji. U dizajniranju nove kolekcije osim samog Pharrella, sudjelovali su američki suvremeni umjetnik Tood James, američki fotograf Cass Bird i japanski suvremeni umjetnik Mr.

Originals Superstar Supershell FW15 S83354 MR Mr.Kaikai Kiki Co. Ltd. All Rights Reserved cr
Artwork by Mr. ©Mr./Kaikai Kiki Co., Ltd. All Rights ReservedU Hrvatskoj će ekskluzivno biti dostupna tri modela u bijeloj boji iz Artwork kolekcije i to model Pharrella Williamsa (S83368), Tooda Jamesa (S83356) i MR.-a (S82254) po cijeni od 919 kuna. Tenisice će biti dostupne od 7. kolovoza 2015. u svim adidas shopovima.

 

Originals Superstar Supershell FW15


Tood James - proslavljeni umjetnik iz New Yorka čije su slike i instalacije bile djelom izložbu u galerijama i muzejima diljem svijeta, uključujući i najveću svjetsku izložbu suvremene umjetnosti - Venecijanski bijelane. Za radove inspiraciju pronalazi u subotnjim crtićima, grafitima, američkoj popularnoj kulturi i svjetskim događajima.
Cass Bird - poznati fotograf, umjetnik i redatelj koji živi i radi u New Yorku. Njegova spontanost i mladenački stil omogućili su mu rad na mnogim priznatim projektima i kampanjama, a stalni je suradnik američkog i britanskog izdanja magazina Vogue te magazina i-D, Hobo, Details, GQ i New York Times magazina.
Mr. - priznati japanski suvremeni umjetnik s nizom radova usko vezanim za estetiku i stil, a najviše se izražava kroz slikanje, stvaranje skulptura i video animacijama. Motiv djevojke kroz prizmu anima stila predstavlja jedinstveni japanski koncept prikaza ljepote i seksualnosti u suvremenom svijetu. 2014. režirao je glazbu u video spotu Pharrella Williamsa za njegovu pjesmu It Girl.

 

Originals Superstar Supershell FW15 Pharrell S83368 visual cr

Pharrell Williams

 

Originals Superstar Supershell FW15 S83356 ToodJames cr

Tood James