Username *
Password *
Remember Me

Ljetni raspored smanjuje dozu šminke koju nanosimo svakog dana – najviše se služimo bronzerom, proizvodim koji nam služi ne samo kao puder, već i rumenilo, a njime i konturiramo lice, naglašavamo njegove bolje strane. Mnogi vizažisti ljeti predlažu bronzer uz, na primjer, neko blistavo sjajilo, bez maskare, a pritom će lijepo izgledati i naglašene obrve. Bronzer je, idete li na more, jedan od proizvoda kojeg ne biste trebali ostaviti kod kuće. Jednostavan je za korištenje, treba vam samo neka dobra četka i to je to!

affinitone rumenilo model shot

Rumenilo Maybelline Affinitone Blush Peach 57 s nježnom četkicom za još preciznije nanošenje – nijansa je neupadljiva, odlično izgleda ne samo na obrazima, već i na kapcima, iznad obrva, uz rub kose... Dodatno će naglasiti preplanuli ten. Pigmenti ostaju tijekom čitavog dana.

Maybelline Affinitone Blush Peach 57

Chanel Soleil de tan kremasti je bronzer koji se koristi na više načina: ispod ili na make-up, djelomično ili na cijelo lice ovisno o puti, te se dobro nanosi i prstima. Mekan je, no ne previše - dugo traje. Daje onu lagano preplanulu boju bez obzira na to jeste li ili niste već bili na suncu... Ton je svijetlo smeđi, nipošto narančasti, pa je Soleil de tan de Chanel već dulje vrijeme jedan od najpopularnijih ljetnih proizvoda. 

chanel soleil tan

 

Catrice i Essence imaju svoja adute - Sun Club bronzing powder je mat, tamniji i ide na cijelo lice ili kao konturiranje efekt, dok je Sun Glow Shimmering bronzer odličan za cijelo lice, bogat je sjajnim česticama koje daju zdravi, osunčani izgled.

 

40042-essence SunClub MattBronzPow02 sunny

 

catrice sun

 

Artdeco nudi nekoliko kombinacija u liniji Here comes the sun - sve se vrte oko brončanog efekta i jednostavnog nanošenja debelim kistom. Tu je i kombinacija s rumenilom koja postaje praktična volite li miješati crvenkastu i smeđu! Ova opcija je najbolja ljeti kad koža malo potamni.

ArtDeco Here Comes The Sun Makeup Collection for Summer 2015 blush and bronzer