Username *
Password *
Remember Me

Poput neke definicije svjetlosti, vjenčanice modnog dizajnera Ivana Alduka izlaze iz sjene i otkrivaju elegantnu nježnost na novoj, jesensko-zimskoj kampanji koju fotografski potpisuje dvojac Decker i Kutić. - Suradnja s dvojcem Decker i Kutić bila je jedna od mojih osobnih želja, obzirom da iznimno cijenim njihovo znanje i iskustvo u modi koje prelazi granice Hrvatske. Neka nova energija i pristup stvaranju kampanja je ono što je najljepše u poslu modnog dizajnera jer se uvijek radi nešto novo, zanimljivo i prvi put - objasnio je dizajner Ivan Alduk.

01ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB
Krojevi su skladni, ravni, naglašavaju usku siluetu, a dinamika se dešava kroz sitne aplikacije dužinom prednjeg dijela i oko struka. Posvećenost detaljima vidi se i kroz posebne intervencije na leđima, kao i rubovima rukava... Haljine su uglavnom bijele, tek ponegdje vidimo brončanu koja na mega mašni naglašava retro glamur. Alduk vjenčanice mogu se isprobati i naručiti u showroomu u samom centru Zagreba na adresi Palmotićeva 58 uz prethodnu najavu i rezervaciju termina.

 

02ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB

Ivona Bevanda iz Talia Model agencije zaštitno je lice ove jesenske kolekcije, Mihaela Dodić je zaslužna za make-up, a Tanja Kuštović iz Keune Akademija za frizuru.

03ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB04ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB 3cr

04ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB cr

05ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB5 cr

05ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB7 cr

06ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB

 

08ALDUK BRIDAL2015 SPREAD LOGO WEB

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location