Username *
Password *
Remember Me

Tri moćna brenda - Disney, CoverGirl i Max Factor najavili su suradnju na beauty kolekciji posvećenu novom poglavnju sage Star Wars Episode VII: The Force Awakens. Stoga je Pat McGrath, globalna direktorica Max Factora osmislila nekoliko lookova. Jedan od vodećih je onaj u zlatnim tonovima: - oduvijek sam bila velika obožavateljica Star Warsa, oduševljena sam ovom veličanstvenom suradnjom! - .

CoverGirl-Star-Wars-Makeup-Collaboration01


Kolekcija tumači dvije krajnosti i podijeljena je u kategorije: Light i Dark. Za svjetlu je stranu Pat izabrala prekrasne zlatne tonove u svim varijantama, dok su crna i bijela korištene kako bi naglasile dark stranu make-upa, koji u teatralnom stilu naglašava sjene na licu. Još jedna od limitiranih kolekcija koja će zasigurno oduševiti sve poklonice veličanstvene sage s velikih ekrana!

 

covergirl-star-ward-beauty-lead cr

 

 

CoverGirl-Star-Wars-Makeup-Collaboration02

make up star wars

 

Inspiracija: zlatna!

Beautiful-Pink-and-gold-Smokey-Eye-Makeup-look.-550x669Beauty-by-FG-for-Vogue-India-February-2015-glitter-for-the-eyesblue-gold-smoky-eye-makeup-jason-wu-fall-2011gold beautymetallic-eye-makeup-spring-summer-2011 largeOrange-Gold-Eye-Makeup