Women's Week / dame biraju crveno i ružičasto

  Libanonski dizajner Zuhair Muraid za sljedeću resort sezonu ističe naglasak na crvenim i ružičastim tonovima koji najavljuju romantičnu modnu godinu, a sada slično nose Kirsten Dunst i Natasha Poly, već su izabrale svoje kreacije u nijansama ljubavi. U fluffy rozom stylingu pojavljuje se i Penelope Cruz, uz super-kraku kosu na coveru za novi Vogue Spain.

  Kirsten Dunst Gotham Magazine September 2015 Cover Photoshoot04

  Kirsten Dunst živi zdravo - za Gotham Magazine jede jabuke i nosi kreacije Prada i Etro, ispred objektiva dvojca Rene & Radka. Glumica obožava haljine i suknje, one su njezin prvi odabir kad je riječ o snimanjima i crvenom tepihu.

  Penelope Cruz Vogue Spain September 2015 Cover

  Penelope je preslatka s kratkom kosom – no to je samo perika za Vogue Spain. Fotografiju potpisuje Nico. Slavna glumica njeguje ženstven stil i obožava detalje poput perja, čipke i sjajnih aplikacija.

  zuhair murad resort 2016
  Slavni dizajner Zuhair Muraid inspiriran je proljetnim vrtom za resort kolekciju 2016. Haljine su raskošne, u znaku cvjetnih motiva te rozih i crvenih tonova.

  zuhair-murad-003

  zuhair murad resort 2016 2

  vogue-russia-011-620x825

  Natasha Poly je seksi ikona za Vogue Russia – nosi lakirani crveni outfit i najavljuje vruće jesenske trendove koji podrazumijevaju kožu u svim varijantama.

  vogue-russia-012-620x825vogue-russia-03-1-620x825