Username *
Password *
Remember Me

William Gilchrist, poznat po stylingu slavnih Rolling Stonesa, otkriva za Mr. Porter koje hlače nikad ne nosi, zgodni tenisač Rafael Nadal napravio je suradnju za brend Tommy Hilfiger a glazbenik Pharrell Williams demonstrira svoj odličan stil za Harper’s Bazaar Man Korea. Tu su i novi modeli tenisica za velike i male frajere – momcima će se svidjeti Le Coq Sportif tenisice iz dućana Mass, a klincima one iz Diadore i Planet Obuće.

Pharrell Williams Harpers Bazaar Man Korea September 2015 Cover Photo Shoot 003

Pharell Williams jedan je od onih čiji osebujan modni stil privlači jednako pažnje kao i njegov rad na svjetskoj glazbenoj sceni: fotograf Choi Yong Bin snimio ga je u novim cool komadima i odličnim kombinacijama. Pharell nosi svašta – od Adidasa do Chanela!

William Gilchrist 2015 Mr Porter Shoot 003 900x806


Stilist William Gilchrist otkriva: - nikad ne nosim traperice. Iako sam koautor knjige o traperu, iskreno one nisu za mene. Uvijek sam u odijelima i za jedan sako imam po dvoje hlače. Jedne su širije, udobnije, a druge uske, više slim - . Mišljenja je da se odijelo danas može nositi i u ležernijim situacijama, nije nužno da ono djeluje ozbiljno. Naime, zagovara nošenje sakoa i hlača koji nisu od istog materijala niti iste boje, a sve skupa djeluje modernije i urbano. Fotografiju za Mr Porter potpisuje Bill Gentle.

 

Rafael Nadal Tommy Hilfiger Underwear 2015 Campaign Shoot 001


Rafael Nadal jedan je od najzgodnijih tenisača – 29 godišnji Španjolac zahvaljujući uspjehu (8. na svijetu) i izgledu postao je novo lice za donje rublje američkog brenda Tommy Hilfiger. – Djeluje opušteno, kao jedan od onih svakodnevnih frajera, pa smo ponosni da je postao naše novo lice – istaknuo je Hilfiger ta WWD.

 

Diadora tenisica MI BASKET II JR 299kn 1 cr

Diadora (gore) i Planet Obuća (dolje) za male...

planet obuca

 

Mass Le Coq Sportif 62900 kn 2

...te Le Coq Sportif (Mass dućani) za velike frajere (gore i dolje)

Mass Le Coq Sportif 62900 kn 2

Mass Le Coq Sportif 65900 kn

Mass Le Coq Sportif 65900 kn 2

 

 

William-Gilchrist-2015-Mr-Porter-Shoot-006-900x806

 

Pharrell-Williams-Harpers-Bazaar-Man-Korea-September-2015-Cover-Photo-Shoot-001

Pharrell-Williams-Harpers-Bazaar-Man-Korea-September-2015-Cover-Photo-Shoot-004